RTV TYNAARLO

Vraag je ook de bon aan voor jouw vrijwilligers?

Als dank voor hun inzet biedt de gemeente Tynaarlo vrijwilligers een tegoedbon aan voor een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers bij de deelnemende horecagelegenheden. Deze traktatie is bedoeld voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Tynaarlo of in de gemeente Tynaarlo woont en ergens anders vrijwilliger is.

Alle organisaties kunnen, namens hun vrijwilligers, deze Horecabon aanvragen! 
Wees er snel bij!

Luister hier naar het interview https://tynaarlolokaal.podbean.com/e/gesprek-liesbeth-de-vries-over-gratis-kopje-koffie-of-thee-met-iets-lekkers/


Hoe werkt het aanvragen?
In overleg met jullie vrijwilligers kun je voor hun de vrijwilligersbon aanvragen door een adressenlijst (bij voorkeur in Excel) van je vrijwilligers te mailen naar: vip@neienaober.nl.
Wij gaan ervan uit dat organisaties hierbij de geldende AVG-regels hanteren.*
Zodra de bonnen gedrukt zijn, ontvangen de vrijwilligers de Horecabon per post op hun huisadres. Op de bon staat vermeld bij welke Horecaondernemers ze terecht kunnen met de bon en tot wanneer die geldig is.

De adresgegevens worden alleen voor bovenstaand doel gebruikt: zodra de bon is verzonden worden de adresgegevens verwijderd.

LET OP AANMELDEN KAN TOT 18 JULI!
Voor meer informatie over de Horecabon / AVG kan er contact opgenomen met Liesbeth de Vries, Coördinator VIP! Tynaarlo (zie onze contactgegevens).