RTV TYNAARLO

Bij radio Tynaarlo Lokaal was er op de maandagavonden in de Coronatijd een grote sportstilte.
Maar dat gaat veranderen.

In het eerste uur van 19.00 uur tot 20.00 uur van het programma ‘Sportproat’ wordt o.a. een voetbalblok met het lokale – en regionale voetbalnieuws besproken.

De presentatoren van dit voetbalblok zijn Erik Ebbinge en Jack Wijker.

Beide mannen geven commentaar op de voetbalwedstrijden die afgelopen weekend zijn gespeeld. Natuurlijk wordt er ook zoveel mogelijk aandacht besteed aan voor- en nabeschouwingen, de stand in de competitie, de komende wedstrijden en ander voetbalnieuws.

In dit uur zullen ook allerlei trainers en sporters door hun worden geïnterviewd en hun ervaringen met u delen.

Ook zal een van onze sportcorrespondenten zijn / haar visie geven over een van de sportactiviteiten of sportgebeurtenissen

Het tweede uur van ‘Sportproat’ van 20.00 uur tot 21.00 uur wordt gepresenteerd door Dick Stubbe en Henk Baron en daarin worden eventueel zoveel mogelijk andere sporten breder belicht. Dit kunnen recreatieve sportactiviteiten, verenigingssporten of evenementen zijn die lokaal of in de regio plaatsvinden of plaats gaan vinden.

Organisaties en verenigingen kunnen in dit tweede uur gebruik maken van de mogelijkheid om hun sportactiviteiten of hun prestaties in de uitzending van Tynaarlo Sportlokaal te promoten

Ook zullen, in dit programmadeel, zoveel mogelijk verschillende sportmensen en of sportvertegenwoordigers worden geïnterviewd.

Bij toerbeurt zal een van onze sportcorrespondenten:

Peter Janssen, Dick Heuvelman, Harry Snuk, Anne Prins, Judith Knollema,

Jacob van Gelder en Theo Vonk, u bijpraten over allerlei verschillende sport items.

Kortom ‘Sportproat’ is een zeer uiteenlopende programma.

U kunt er zelf voor zorgen dat sportevenementen die u organiseert of die in de gemeente plaats vinden volop aandacht krijgen in het programma ‘Sportproat’

Het sportnieuws en of wedstrijdverslag kunt u per email ook naar ons toesturen.
Stuur dit uiterlijk voor maandagochtend voor 11.00 uur naar:
sportbreedtynaarlo@gmail.com voorzien van uw mailadres en telefoonnummer, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Radio Tynaarlo is te beluidsteren op zender FM 105.9 en 107.4 en kabel 105.5 en op www.tynaarlolokaal.nl.