RTV TYNAARLO

Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe heeft   € 85.206 beschikbaar gesteld voor de ondersteuning van 27 projecten op het gebied van cultuur en natuurbeheer in Drenthe. Deze projecten zijn initiatieven van stichtingen en verenigingen van amateurs en vrijwilligers.

Jenny Vrieling Fonds

Voor activiteiten van en voor inwoners van de gemeente Tynaarlo kan het Cultuurfonds Drenthe een bijdrage uit het Jenny Vrieling Fonds beschikbaar stellen. De Toneelvereniging Erica uit Yde kan rekenen op een bijdrage van € 3.500 uit het Jenny Vrieling Fonds voor de uitvoering van 6 openluchtvoorstellingen “Hier is alles Goud” in juni 2021 bij Het Zandgat te Yde.

 openluchtvoorstelling


In navolging van de openluchtproductie ‘Het meisje van Yde’ zal door toneelvereniging Erica wederom een openluchtvoorstelling worden gebracht. Dit met de doelstelling hier een driejaarlijkse traditie van te maken. Toneelvereniging Erica is ervan overtuigd dat, gezien de grote belangstelling voor de voorgaande productie, ze in een behoefte voorzien van een breed publiek in de regio maar ook daarbuiten.