RTV TYNAARLO

17-01-22

Nu de coronamaatregelen wat zijn versoepeld doet de Historische Vereniging Ol Eel opnieuw een poging een boeken- en platenmarkt te organiseren en wel op vrijdag 28 en zaterdag 29 januari 2022.

2 dagen

Deze boeken- en platenmarkt zal totaal anders zijn dan je die van Ol Eel gewend bent. De markt zal deze keer niet alleen 2 dagen bestrijken, maar ook de locatie is anders en wel Het Punthoes, oftewel de voormalige bibliotheek, Wolfhorn 1 in Eelde.

Sober

De gehele omlijsting van de markt is dit jaar heel sober. Zo zal er geen terras zijn, worden er geen poffertjes verkocht en is er verder geen entertainment. Dit alles kunnen we in verband met corona niet organiseren.Op de boeken- en platenmarkt zullen eenheidsprijzen worden gehanteerd en wel € 1,50 voor een boek, cd, dvd of plaat. Maar je kunt 8 boeken, cd’s, dvd’s en platen voor € 10,00 mee naar huis nemen. Wel zullen er speciale boeken voor een afwijkende prijs worden aangeboden. Nieuw is dat je de gekochte producten via de pin kunt afrekenen.

Waneer

Graag zien we jullie op vrijdag 28 januari en zaterdag 29 januari 2022 tussen 10.00 uur en 16.00 uur in Het Punthoes, Wolfhorn 1 in Eelde. De toegang is gratis, maar zal volgens de geldende coronamaatregelen worden uitgevoerd.