RTV TYNAARLO

‘Sportproat’ nu ook elke week in een podcast met o.a. een voetbalblok met het lokale – en regionale voetbalnieuws besproken.De presentatoren van dit voetbalblok zijn Erik Ebbinge en Jack Wijker.

https://tynaarlolokaal.podbean.com/

nabeschouwingen

Beide mannen geven commentaar op de voetbalwedstrijden die afgelopen weekend zijn gespeeld. Natuurlijk wordt er ook zoveel mogelijk aandacht besteed aan voor- en nabeschouwingen, de stand in de competitie, de komende wedstrijden en ander voetbalnieuws. Er zullen allerlei trainers en sporters door hun worden geïnterviewd en hun ervaringen met u delen. Ook zal een van onze sportcorrespondenten zijn / haar visie geven over een van de sportactiviteiten of sportgebeurtenissen

lokaal of in de regio

Veder en blok algemeen sport dat wordt gepresenteerd door Dick Stubbe en Henk Baron en daarin worden eventueel zoveel mogelijk andere sporten breder belicht. Dit kunnen recreatieve sportactiviteiten, verenigingssporten of evenementen zijn die lokaal of in de regio plaatsvinden of plaats gaan vinden .Organisaties en verenigingen kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om hun sportactiviteiten of hun prestaties in de uitzending van Tynaarlo Sportlokaal te promoten Stuur voor uiterlijk maandagochtend 11.00 uur naar: sportbreedtynaarlo@gmail.com voorzien van uw mailadres en telefoonnummer, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.