RTV TYNAARLO

20-sept-2022

Op zondagmiddag 25 september tussen 14.00 en 15.00 uur bruist en borrelt het weer in Museum De Buitenplaats in Eelde met de traditionele opening van het nieuwe culturele seizoen door het NNO Cellokwartet!

Deze feestelijke opening van het Kamermuziekprogramma van zowel het NNO als van Museum De Buitenplaats in handen van de talentvolle cellisten. Jan Ype Nota, Corine ’t Hoen en Isabel Vaz laten normaliter hun cellokwaliteiten horen bij het NNO, maar gaan nu samen met een gast-cellist de hort op. Op het afwisselende en veelzijdige programma vind je werken van Bach, Telemann, Pärt, Klengel, Goltermann en Gershwin.

Gevarieerd programma

Op het programma staan werken van George Philippe Telemann, Johann Sebastian Bach, Arvo Pärt en George Gershwin. Zoals aan de namen van bovengenoemde componisten is te zien, staat er een zeer gevarieerd programma klaar.

Entree: € 15,00 inclusief bezoek aan tentoonstelling en museumtuin.
inclusief toegang tot de tentoonstelling en museumtuin.

Kaarten

Kaarten zijn te verkrijgen via de website van het museum of aan de balie voorafgaand aan concert. Vrienden krijgen €2,50 korting door bij de online kaartverkoop de code ‘Vrienden’ in te vullen. Toegang met een Vriendenticket is alleen geldig op vertoon van een Vriendenpas.

Museum De Buitenplaats
Hoofdweg 76
9761 EK Eelde

info@museumdebuitenplaats.nl
www.museumdebuitenplaats.nl