RTV TYNAARLO

Inschrijving Midnightwalk 2021 van start

Op vrijdagavond  10 september as  organiseert Rotaryclub Assen Noord voor de 12e keer de Asser Midnightwalk .  

Inmiddels is deze ‘Leukste wandeling van Assen’ een begrip geworden .

Jaarlijks lopen ca. 2000 wandelaars een nieuwe route van ongeveer 7 kilometer. Onderweg worden de deelnemers op ca. 20 locaties  vermaakt met allerlei vormen van entertainment( zang, muziek, theater etc ), dikwijls op verrassende plekken.

De start is om 21.30 uur op het vernieuwde Koopmansplein en de wandelaars finishen  in het centrum van Assen tussen 00.00 uur en 01.00 uur.

 

Doel: Bestrijding van kinderarmoede is ook dit jaar het doel waar de opbrengst naar toe gaat. In principe gaat het volledige inschrijfgeld van de wandelaars naar dit doel! De organisatiekosten worden door sponsoren opgebracht.

 

Hoofdsponsor :  Van Staalduinen Automatisering.

In Assen en omgeving leven rond de 1.800 kinderen op of onder de armoedegrens. De Midnightwalk steunt in samenwerking met Nationaal Fond Kinderhulp de projecten die  kinderen in Assen en omgeving de mogelijkheid bieden om ook mee te doen.

In 2019 is met de Midnightwalk €22.500,- opgehaald ten behoeve van het Nationaal Fonds Kinderhulp. In 2020 kon door de Coronacrisis geen echte Midnightwalk worden gehouden. Er werd een ‘virtuele Midnightwalk’ geregeld, die toch nog € 15.000,- op heeft gebracht voor hetzelfde doel. Een fantastisch resultaat. Deze instelling verdient nog een jaar extra onze steun.

Het Coronavirus is nog niet weg. Het kan daarom zijn dat de Midnightwalk wat aangepast moet worden aan de dan geldende voorschriften. Maar er is goede hoop dat het dit jaar weer lukt. Informatie over eventuele aanpassing kunt u volgen op onze website

 

Meelopen op 10 september? Inschrijving is open! Deelnemers aan de Midnightwalk kunnen zich voor €11,- per persoon inschrijven via www.midnightwalkassen.nl of voor €12,- op de avond zelf vanaf 19.30 uur  op het Koopmansplein betaling bij  voorkeur d.m v. een pintransactie.