RTV TYNAARLO

Op vrijdag 17 juni a.s. houdt Volksvermaken Vries weer haar jaarlijkse grote klootschietavond. Deelname staat vrij voor iedereen. Omdat dit een sport is die je in teamverband beoefent mikt en verwacht Volksvermaken vooral deelname door veel buurtverenigingen, campings, sport- en andere verenigingen uit de 18 dorpen van Tynaarlo.


De originele stenen en kunststof ballen waarmee gegooid kan worden, zijn bij de organisatie aanwezig. Net als al het andere materiaal.


Wilt u als team deelnemen aan deze altijd gezellige avond? Dan is het handig om te weten dat een team uit minimaal 3 personen bestaat. Teams kunnen allerlei samenstellingen hebben en dus ook gemengd zijn. Meldt u bij voorkeur vooraf aan. Dit kan zowel voor het hele team tegelijk of als individuele deelnemer(s) op telefoonnummer 0592-541224 (Café Zalencentrum Onder de Linden in Vries ) of in het uiterste geval tot de start (18.30 uur), op de avond van de wedstrijd, eveneens bij Café Zalencentrum Onder de Linden.


De kosten bedragen slechts € 2,50 per deelnemer. De diverse winnaars ontvangen mooie (vlees-)prijzen en niet te vergeten de eeuwige roem.


De wedstrijd begint bij Café Onder de Linden om 19.00 in Vries en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De eindtijd is een beetje afhankelijk van het aantal teams en de snelheid van spelen.
Dus buurtverenigingen, campings, sportteams, kaartclubs, gemeenteraad, zusterverenigingen en stichtingen: kom op 17 juni naar de jaarlijkse Klootschietwedstrijd van Volksvermaken Vries. Meld je aan en wat jullie dan wacht is een schitterend parcours!


Opgave: even bellen 0592-541224 Café Onder de Linden. Als het niet anders kan dan inschrijven om 18.30 uur . Tot 17 juni om 18.30 uur!