RTV TYNAARLO

27 juni 2022 foto: Jeroen De Grijs

Haren-Haren: De ultieme wielerklassieker wordt op zondag 3 juli 2022 voor de 9de keer georganiseerd. Dit jaar weer nieuwe routes! 50 km, 105 km en 165 km met vertrek vanuit Haren en 105 km met vertrek uit Odoorn. Al jarenlang wordt deze tocht door de NTFU beoordeeld met het keurmerk ‘Extra goed geregeld’. 

Luister hier het interview: https://www.podbean.com/media/share/pb-e5cry-125dc01

Spaak Koffie  Koers  
Tijdens de negende editie van Haren-Haren is hét fietscafé van Groningen van de partij: Spaak! De koffie- en koersconnaisseurs uit de stad staan dan op het ‘t Clockhuysplein in Haren om de beste koffie te schenken, voordat de koers van start gaat. Terug van je ronde wachten Spaak en DJ Willem je op om er nog een gezellige cooling down van te maken.      
 
Geopark De Hondsrug  
 Onze drie prachtige routes gaan dwars door het unieke Hondsruggebied. Je fietst over ruggen en door dalen die in de ijstijd gevormd werden. Zonder dat je het door hebt, rijd je misschien op een plek waar ooit een wolharige mammoet liep of een prehistorisch mens zijn ontbijt bij elkaar sprokkelde. Haren-Haren laat je beleven wat we dagelijks zien.            
In actie voor Hartstichting  
 
Met trots laten we jullie weten dat we samenwerken met de Nederlandse Hartstichting. Deelnemers van de negende editie Haren-Haren kunnen een persoonlijke actie starten om geld in te zamelen voor de Hartstichting. Wil je weten hoe je dat kunt doen?  
 
Meer informatie en meedoen! 

Bekijk de Haren-Haren pagina op acties. voordehartstichting.nl          
Start je eigen actie voor de Hartstichting 

         
Heb jij je al ingeschreven voor de wielerklassieker Haren-Haren op zondag 3 juli? Schrijf je in voor de korte afstand van 50 km, de tussenvariant van 105 km of de lange variant van 165 km.  op https://www.haren-haren.nl/