RTV TYNAARLO

25-aug-2022 foto:Tynaarlolokaal

Aannemer Broekema Wegenbouw uit Groningen gaat binnenkort op meerdere plekken in de gemeente Tynaarlo starten met straatwerkonderhoud.
Vries – Reigerstraat opnieuw bestraat
Van 29 augustus tot en met 16 september wordt in Vries de Reigerstraat vanaf de Leeuwerikstraat tot en met de Nachtegaalstraat opnieuw bestraat.

Ubbena – Oudemolen – Linthorst Homanweg opnieuw bestraat
Van 5 september tot en met 14 oktober wordt de Linthorst Homanweg tussen Kanaalweg Oost en de Buitenstrengen opnieuw bestraat. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Buitenstrengen en de Taarloseweg.

Zuidlaarderveen – De Knijpe opnieuw bestraat
Van 5 september tot en met 21 oktober wordt De Knijpe tussen de Dorpsstraat en Broeken opnieuw bestraat. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Dorpsstraat, Zwarte Lent en Broeken. Nadat dit deel gereed is, wordt in fases verder gewerkt richting De Dijk. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op De Knijpe begin volgend jaar gereed.

Vragen

Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen bovengenoemde werkzaamheden sneller of langer duren. Voor vragen kunt u contact opnemen met dhr. Hoogheem of dhr. Spannenburg via 0592 – 266 662.