RTV TYNAARLO

Elkaar treffen en van elkaar horen hoe het gaat. Vaak horen we dat dorpshuizen het belangrijk vinden elkaar te ontmoeten. Vanuit dat oogpunt organiseren BOKD (voor drentse dorpen en dorpshuizen )vanaf 2021 per gemeente een buurt- en dorpshuizenoverleg.

buurt- en dorpshuizen

De bijeenkomst is bestemd voor alle buurt- en dorpshuizen in de gemeente Tynaarlo. Naast actualiteiten, informatie over Frisse start (vanuit provincie Drenthe) en het gemeentefonds, wil BOKD de agenda laten leiden door onderwerpen die de buurt- en dorpshuizen van belang vinden om met elkaar te bespreken. Er hebben zich al twee dorpshuizen aangemeld.

financieel

De Groeve (Klein Kruierij) en Zeijen (De Zeijerhoogte) graag iets vertellen over het wel en wee: hoe is het afgelopen jaar verlopen, hoe gaat het financieel en wat hebben de dorpshuizen nog wel kunnen ondernemen. Heb je zelf een onderwerp dat je wilt agenderen of een onderwerp waarover je graag meer wilt weten of waarover je zelf iets wilt vertellen. Laat het ons weten op de aanmelding. We ontvangen je reactie graag uiterlijk 20 mei.

voor meer info: ga naar, https://tynaarlolokaal.nl/wp-admin/post.php?post=4433&action=edit