RTV TYNAARLO

Komt er weer een boeken- en platenmarkt van Ol Eel?

Het antwoord op deze vraag is JA!, tenzij strengere coronamaatregelen opnieuw roet in het eten gooien. Deze boeken- en platenmarkt zal totaal anders zijn dan je die van Ol Eel gewend bent. De markt zal deze keer 2 dagen bestrijken en wel vrijdag 7 januari en zaterdag 8 januari 2022. Ook de locatie is anders en wel Het Punthoes, oftewel de voormalige bibliotheek, Wolfhorn 1 in Eelde.

Sober

De gehele omlijsting van de markt is dit jaar heel sober. Zo zal er geen terras zijn, worden er geen poffertjes verkocht en is er verder geen entertainment. Dit alles kunnen we in verband met corona niet organiseren.

Op de boeken- en platenmarkt zullen eenheidsprijzen worden gehanteerd en wel € 1,50 voor een boek, cd of plaat. Maar je kunt 8 boeken, cd’s, dvd’s en platen voor € 10,00 en een cd-box met 5 cd’s voor € 5,00 mee naar huis nemen. Wel zullen er speciale boeken voor een afwijkende prijs worden aangeboden. Nieuw is dat je de gekochte producten via de pin kunt afrekenen.

Waar/waneer

Graag zien we jullie op vrijdag 7 januari en zaterdag 8 januari 2022 tussen 10.00 uur en 16.00 uur in Het Punthoes, Wolfhorn 1 in Eelde. De toegang is gratis, maar zal volgens de dan geldende coronamaatregelen worden uitgevoerd.