RTV TYNAARLO

19-sept-2022

Aanstaande zondag 25 september komt de bluesband Blond end Blue bij Grand Café Zuidlaren. Deze band is een talentvolle nieuwe Bluesband met een onverwacht en vernieuwend repertoire.

Frisse jas

Alles komt voorbij: Traditionele blues, rock/ blues en zelfs een snufje psychedelische blues….. altijd in een frisse jas en vol enthousiasme gebracht! Met nummers van o.a. Harry Muskee, Susan Tedeschi, Freddie King en DeWolff worden alle hoeken van het genre verkend. Het jong enthousiasme van gitaar en drums wordt overgedragen op de ervaren beleving van bas en zang. En vice versa… De steady ritmesectie bestaand uit Deez op drums en Bart op bas, legt een fantastische basis voor de solisten Tom op gitaar en Monique op zang om te excelleren. En daar maken ze maar wat graag gebruik van. Paul op mondharp legt er met zijn ervaren geluid nog een schepje bovenop.

Samensmeltend tot een band die staat als een huis, en gegarandeerd een avond of middag optimale muziekbeleving garandeert. Niemand kan hierbij stil blijven zitten.

Samenstelling

Bas: Bart de Glint, Drums: Deez Epskamp, Guitar: Tom Mulder, Mondharp: Paul Rubrech en Zang: Monique Schuiten

Aanvang 16.00 uur.