RTV TYNAARLO

4-03-2022 Foto: Kaboompics .com

Tijdens de corona pandemie is voor veel mensen gebleken dat tuinieren een fijne hobby is met als resultaat een mooie tuin met o.a. bloeiende planten en kuipplanten. Na het tuinieren is het heerlijk genieten in de zon of in de schaduw.

Esther van der Velde

Om extra inspiratie op te doen, organiseert Groei & Bloei afd. Haren/Eelde op donderdag 17 maart a.s. voor leden en niet-leden de lezing: “Achter de Geraniums zitten.” De spreekster is Esther van der Velde van Kwekerij Van der Velde in Heerde. Deze kwekerij is gespecialiseerd in zomerbloeiers en kuipplanten. Voor sommigen lijkt de titel misschien saai, maar we kunnen u verzekeren dat deze lezing allerminst saai is. Esther laat u genieten van bijzondere planten en kuipplanten. De “ouderwetse” geranium komt wel voorbij, maar dan in een heel nieuw jasje. In de pauze is er gelegenheid om planten te kopen.

Waar en Waneer

De lezing begint om 20.00 uur en wordt gehouden in ’t Loughoes, Kosterijweg 2, 9761 GE in Eelde. Voor leden is de lezing gratis, niet-leden betalen € 4,00. Voor verdere informatie zie de website: www.haren.groei.nl