Home Tynaarlo Informatief
Programma vandaag
ma sep 25 @18:30 - 19:00
Tynaarlo Informatief
ma sep 25 @19:00 - 20:00
Tynaarlo Sport Lokaal
ma sep 25 @20:00 - 21:00
Sportprogramma "waar zijn onze (top)sporters gebleven"
ma sep 25 @21:00 - 22:00
The addict Corner
ma sep 25 @22:00 - 23:59
Radio Drenthe
112 eelde
Nieuws Archief
Facebook
Medewerkers loginregiotram-exit

Nu op Radio Tynaarlo Lokaal: Tynaarlo Informatief

Nieuws uit de gemeente TynaarloTynaarlo Informatief is het dagelijks actualiteitenprogramma van Tynaarlo Lokaal. Elke werkdag, 's avonds van 18.30 uur tot 19.00 uur, wordt u op de hoogte gehouden van alles wat reilt en zeilt in de gemeente Tynaarlo.

De presentatie is elke dag verschillend. Maandag Joke van de Grift, dinsdag Wouter Pauwels. De presentator van de woensdag is Roelie Volgelzang Op donderdag Roelof Teuben en op de vrijdag een compilatie van de hele week  gemaakt door Henk Bakker. Ook staan er andere presentatoren standby voor de presentatie.

Aan het begin van Tynaarlo Informatief beginnen we met het programma "Tynaarlo Vandaag", met het nieuws van de dag in de gemeente Tynaarlo en het weerbericht voor de komende dag(en). Elke vrijdagavond hebben we omstreeks 18:55 onze Eelder weerman dhr. Christian van Kammen  voor het komende weekendweer.

Nieuws- en persberichten kunnen gemaild worden naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

REDACTIE TYNAARLO LOKAAL;

De redactie bestaat op het moment uit de volgende leden, te weten: Kaylie kosse / Hoofdredacteur Cees Kosse.

Wij verzorgen als redactie onder meer het nieuws van de dag in het programma "Tynaarlo Vandaag". Ook verzorgen we de inhoud van het nieuwsprogramma "Tynaarlo Informatief". Alsmede zorgt de redactie van uw Tynaarlo Lokaal ervoor dat er gasten uitgenodigd worden voor het sport(ieve) programma "Sport Lokaal", gepresenteerd door Dick Stubbe. En Jack Wijker, Erik Ebbinge en Henk Baron. 

De inhoud van het nieuwsprogramma "Tynaarlo Informatief" en alsmede de inhoud van het sportprogramma "Sport Lokaal", kunt u tijdig terug vinden op deze site. (Aan de rechterkant even klikken op het betreffende "kopje".)

Uw nieuws, reacties en alles wat u verder maar aan ons kwijt wilt, horen de redacteuren graag!

 
Onderwerpen Informatief
ma sep 25 @18:30 - 19:00
Interview met Abel Darwinkel, 300 Drentse taalkaarten op de website
ma sep 25 @18:30 - 19:00
Interview met Judith van den Berg, Heel Drenthe zoemt zet Boeren met hart voor natuur in het zonnetje
wo sep 27 @18:30 - 19:00
Interview met At de Groot en Henk Boxma, Presentatie nieuwe gator