Home Sport Lokaal
Programma vandaag
di nov 13 @00:00 - 18:00
Radio Drenthe
di nov 13 @18:00 - 18:30
Streektaal
di nov 13 @18:30 - 19:00
Tynaarlo Informatief
di nov 13 @19:00 - 20:00
Muziek met Robert Smit
di nov 13 @20:00 - 23:00
Gemeenteraadsvergadering of Radio Drenthe
di nov 13 @23:00 - 23:59
Radio Drenthe
112 eelde
Nieuws Archief
Facebook
Medewerkers loginregiotram-exit

Nu op Radio Tynaarlo Lokaal: Gemeenteraadsvergadering of Radio Drenthe

Raadsvergradering van de gemeente Tynaarlo of Radio DrentheSport Lokaal is hét sportprogramma van Radio Tynaarlo Lokaal. En is iedere maandagavond verdeeld over twee uren. 

Team Sport Lokaal bestaat uit; Dick Stubbe, Erik Ebbinge, Jack Wijker, Henk Baron. En natuurlijk technici o.a. Cees Kosse, die er voor zorg dragen dat u de uitzendingen thuis kunt horen. En/ of terug kunt luisteren. 


 In het eerste uur (19.00 - 20.00 uur) kunt u het volgende verwachten;

Meestal worden één á twee gasten door ons heel hartelijk welkom geheten. 

Mocht onverhoopt voorkomen dat er geen genodigde is, dan zal het eerste uur worden opgevuld met lokaal sportnieuws in Sportkijker. 

Met zoals gebruikelijk tussen 19.25 - 19.35 uur, het voetbalnieuws van Team Sport Lokaal medewerkers Erik Ebbinge en Jack Wijker.

Maandag 12 november 2018;

19.00 - 19.15 uur. Aan de telefoon. De heer Hamminga (Henk). Hij is al vanaf de start de Secretaris van de Zuidlaarder Jeu De Boules Club.

Jeu De boules Club Zuidlaren

MEER BEWEGEN

Wilt u graag meer bewegen en graag buiten zijn voor sport en spel, dan is

JEU DE BOULES

wellicht iets voor u. Wij hebben weer plaats voor nieuwe leden. We spelen iedere dinsdagmiddag op de Jeu de Boules banen bij sporthal De Zwet aan de Klencke. We beginnen om 13.30 uur. Om 15.00 uur is er tijd voor de koffie of thee. Iedereen kan mee spelen. Jong of oud en zowel dames en/ of heren. Hoort u nog bij de werkende klassse? dan kan eventueel ook op zaterdagmiddag worden gespeeld.

Geïnteresseerd?
Kom dan geheel vrijblijvend eens langs. Voor inlichtingen kunt u bellen met de Secretaris Henk Hamminga, tel. 050 - 409 31 67.

Bron; Krant de Oostermoer van woensdag 7 november 2018.

19.15 - 19.30 uur. Aan de telefoon. De heer Prins (Anne). Werkzaam bij Sport Drenthe. I.v.m. Jubileum Festival Sport Drenthe.  Zie hoe mooi het getal 50 voor deze jubileum in hun logo is verwerkt!

Op 16 november 2018 bestaat SportDrenthe 50 jaar en dit vieren ze groots! En feestjes vier je niet alleen, dus iedereen in heel Drenthe is uitgenodigd. Jong, oud, sportief en a-sportief. Van professionals tot vrijwilligers en van nul tot 100. Op deze feestelijke dag wordt de Expo Assen omgetoverd tot een waar spektakel met voor ieder wat wils. Laat je inspireren bij lezingen, wordt verrast door spectaculaire acts en kijk, ervaar en doe mee aan een van de vele (sport)activiteiten. Ontmoet, beleef, voel en zie de kracht van sport en bewegen. 

Lees wat er voor jou te doen is op www.50jaar.sportdrenthe.nl 

Tot vrijdag 16 november!!!

Bron; Krant de Oostermoer van woensdag 31 oktober 2018.

19.30 - 20.00 uur. Met dank aan Jack Wijker. In de studio. De heer Slijfer (Peter). Uiteraard bij velen onder ons bekend als Hoofdvoetbaltrainer bij de Eelder Voetbalvereniging Actief. 

Peter Slijfer nieuwe hoofdtrainer

In mei is in goed onderling overleg besloten om de samenwerking met trainer Jan-Willem de Haan niet voort te zetten. Hierna zijn in de afgelopen weken veel gesprekken gevoerd binnen de club, rondom het aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer voor de selectie en met name Actief 1. Op 13 juni is uiteindelijk

door het bestuur besloten om Peter Slijfer een contract voor het komend jaar aan te bieden. Peter kent de club heel goed en kent ook veel spelers. Daarnaast heeft zowel Actief 1 als Actief 2 duidelijk aangegeven dat ze graag Peter Slijfer als trainer willen hebben. Het feit dat er met de komst van Slijfer ook 5-6 oud-spelers terugkeren bij Actief heeft ook bijgedragen aan de besluitvorming.

De staf voor het komend seizoen van Actief 1:

Trainer : Peter Slijfer

Verzorger : Menno-Jan Mulder

Elftalleider : Chris Meijering

Bron; http://www.vvactief.nl/nieuws/item/1862-peter-slijfer-nieuwe-hoofdtrainer 

En oh ja, nog even dit; 

(T)Ja, eh.... hoe heeft/ is Actief het afgelopen weekend doorgekomen? Wat is de stand? En tegen wie moesten ze ook alweer voetballen? Beide heren Wijker en Slijfer hebben vast en zeker het antwoord en een heel mooie nabeschouwing vanavond voor u. 

Wij wensen u een fijne uitzending. Bedankt voor het luisteren.


  In het tweede uur (20.00 - 21.00 uur) kunt u het volgende verwachten; 

 Uurtje sportpraat in Sportkijker.

En om de paar weken zal er in dit uur contact worden gezocht voor een fijn nterview met onze Sportcorrespondent te Duitsland de heer Vonk (Theo). 


 Contact Sport Lokaal;

Telefoon; 050 - 309 11 23. (Vanaf 18.30 uur maandagavond.)
Mailadres; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.