Home Sport Lokaal
Programma vandaag
zo juli 22 @00:00 - 09:00
Radio Drenthe
zo juli 22 @09:00 - 10:00
Volksmuziek
zo juli 22 @10:00 - 11:00
Klassieke Muziek
zo juli 22 @11:00 - 12:00
Muziek medallion
zo juli 22 @12:00 - 13:00
American Connection
zo juli 22 @14:00 - 23:59
Radio Drenthe
112 eelde
Nieuws Archief
Facebook
Medewerkers loginregiotram-exit

Nu op Radio Tynaarlo Lokaal: Klassieke Muziek

Samenstelling muziek redactieSport Lokaal is hét sportprogramma van Radio Tynaarlo Lokaal. En is iedere maandagavond verdeeld over twee uren. 

Team Sport Lokaal bestaat uit; Dick Stubbe, Erik Ebbinge, Jack Wijker, Henk Baron. En natuurlijk technici o.a. Cees Kosse, die er voor zorg dragen dat u de uitzendingen thuis kunt horen. En/ of terug kunt luisteren. 


 In het eerste uur (19.00 - 20.00 uur) kunt u het volgende verwachten;

Meestal worden één á twee gasten door ons heel hartelijk welkom geheten. 

Mocht onverhoopt voorkomen dat er geen genodigde is, dan zal het eerste uur worden opgevuld met (lokaal) sportnieuws in Sportkijker. 

Met zoals gebruikelijk tussen 19.25 - 19.35 uur, het voetbalnieuws van Team Sport Lokaal medewerkers Erik Ebbinge en Jack Wijker.

Maandag 23 juli 2018;

19.05 - 19.25 uur. In de studio. De heer Kolhek (Bert) uit Groningen.  I.v.m. zijn Ambassadeurschap voor de Drentse Fietsvierdaagse. En i.v.m. zijn deelname aan de Drentse Fietsvierdaagse op het onderdeel A.T.B. Samen met zijn dochters Kayleigh en Kira begint hij morgen aan de Drentse Fietsvierdaagse. Voor zijn jongste dochter Kira is het de allereerste keer. Spannend! Hier is de bijbehorende fraaie link.

https://www.fiets4daagse.nl/meedoen-2/ambassadeur/  P.S.; Kleine aantekening; deze link is alweer een viertal jaren gedateerd.

19.35 - 20.00 uur. In de studio. De heer Rutgers (Roelof) uit Vries. Als er iemand is die weet hoe we met deze hitte het hoofd koel kunnen houden, dan is het natuurlijk de heer Rutgers, Manager van de drie zwembaden in onze gemeente Tynaarlo. Qua waterver- en gebruik, wordt hij met deze droogte niet op de vingers getikt, want het zwembad is zelf voorzienend, met een geheel eigen enorme wateropslag, van wel 100 meter diep in de grond. Angst op verdamping met deze hitte is er dus gelukkig ook niet.

http://zwembaden-tynaarlo.nl/ 

https://twitter.com/roelofrutgers 

Krant de Vriezer Post berichtte ook al zo mooi;

Zonnige toekomst zwembaden Tynaarlo; 

http://www.vriezer-post.nl/zonnige-toekomst-zwembaden-tynaarlo/ 

En; Subsidie voor zwembaden Tynaarlo; 

http://www.vriezer-post.nl/subsidie-voor-zwembaden-tynaarlo/ 

En nog een leuk weetje; Vrijdag 13 juli mocht Zwembad Lemferdinge Paterswolde, de 25.000ste bezoeker ontvangen. Dit is ruim twee weken eerder dan vorig jaar. Dit jaar is de 5-jarige Morris van Steinvoorn de gelukkige. Hij liep nietsvermoedend langs de kassa om lekker te gaan zwemmen, maar moest dit even uitstellen vanwege een feestelijk onthaal. Morris werd door Karin Otter namens Stichting Zwembaden Tynaarlo in het zonnetje gezet met een heerlijke taart van bakkerij Dunnewind en een persoonlijk abonnement voor 2019. 

De zomer tot nu toe is voor de buitenbaden uitstekend verlopen, zowel in zwembad Lemferdinge (Paterswolde) als ook in zwembad De Leemdobben (Vries). Vanwege het goede weer liggen de bezoekersaantallen boven vorig jaar in dezelfde periode. 

Maandag 30 juli 2018; 

19.35 - 20.00 uur. In de studio. De heer Joren (Erik).  De heer Joren komt naar de studio in de sportieve hoedanigheid van Voorzitter voetbalvereniging S.V. Yde - De Punt. Hij komt vertellen over iets heel fraais. Namelijk i.v.m.; Trots op S.V. Yde - De Punt. Geweldig! Hier kunt u de bijbehorende link aanklikken;

http://svydedepunt.nl/16527-2/ 

Wij wensen u een fijne uitzending. Bedankt voor het luisteren.


  In het tweede uur (20.00 - 21.00 uur) kunt u het volgende verwachten; 

 Uurtje sportpraat.


 Contact Sport Lokaal;

Telefoon; 050 - 309 11 23. (Vanaf 18.30 uur maandagavond.)
Mailadres; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.