Home Contact

Tynaarlo Lokaal is hèt lokale radio station voor de gemeente Tynaarlo. De programma's worden gemaakt door zo'n 50 vrijwilligers.

De programmering van Tynaarlo Lokaal kent verschillende informatieve, culturele en educatieve programma's. Als u een bericht heeft voor Tynaarlo Informatief, ons dagelijkse nieuwsprogramma, kunt contact opnemen met de redactie. De redactie is op maandag- en donderdagmorgen tussen 09.30 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt dan bellen naar 050 - 309 11 23. Wilt u berichten via de e-mail aanleveren? Dan kunt u ook mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Naast ons nieuwsprogramma heeft Tynaarlo Lokaal ook een sportprogramma. Heeft u bij uw sportvereniging iets bijzonders te doen? Of wilt u de sportuitslagen naar ons doorsturen? Dan kunt u mailen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Wilt u met uw bedrijf reclame maken op Tynaarlo Lokaal? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Voor informatie over Tynaarlo Lokaal, of als u zich wilt aanmelden als vrijwilliger kunt u mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

De studio van Tynaarlo Lokaal is gevestigd in 'Ons Dorpshuis'.

Het studio adres is:

Bähler Boermalaan 4, 9765 AP Paterswolde

Ons postadres is:

Tynaarlo Lokaal

Postbus 4

9765ZG Paterswolde.

Telefonisch zijn wij elke werkdag tussen 18.00 en 22.00 uur te bereiken, op zaterdagen tussen 10.00 en 22.00 uur en op de zondagen tussen 09.00 en 13.00 uur op telefoonnummer: 050 309 11 23.

 
Onderwerpen Informatief
Geen evenementen