Home
Facebook
Medewerkers login
weer

Christian van Kammen is onze weerman

Voor een uitgebreide weersverwachting www.weerstation-eelde.nlA's ZONDAG 7 maart 2021 van 8 tot 9 in de verboden show

Arjan van Baest (1969) werkt als componist, dirigent en pianist/organist in kerk, concertzaal en theater. Hij is dirigent/muzikaal leider van de Dominicuskerk in Amsterdam en concertkoor Cantiqua Concert in Tilburg. Hij is een van de vaste pianisten van Dorine van der Klei. Met zanger Jelle Leistra vormt Arjan het duo ‘Leistra en Van Baest’, dat zich vooral toelegt op de liedjes van Harry Bannink. Samen met Evert van Merode is Arjan het artistieke hart van Stichting Muziek Nu. Sinds 2019 bestaat ook Stichting Muziekwerk, bedoeld voor de realisering van muziek(theater)projecten van Arjan.

Voor het theater schreef Arjan de muziek voor ‘Lodewijk Napoleon in Brabant’, ‘Mingo’, ‘Een wintervertelling’, ‘Muze van mijn hart’, ‘Pleisketier – de musical’ en de kameropera ‘Diva’. Verschillende composities van Arjan zijn opgenomen op cd: koorwerken op ‘Pro Luce’ (2013), kleinkunstliedjes op ‘Lezen in bed’ (2017), liturgische muziek op ‘Licht en liefde’ (2018), kamermuziek op ‘Dromen op muziek’ (2018) en pianomuziek op ‘Piano Works’ (2020).


28 maart van 8 tot 9 een uitzending met Jacques Herb  

online-klachten-loket-

 De Verboden Show Met Erik van Vliet

 

Wist u dat Tynaarlo Lokaal zijn eigen kanaal op Spotify heeft? Op dit kanaal publiceren we podcasts die we in onze studio hebben opgenomen. De podcasts kunnen over elk gewenst onderwerp gaan. Hieronder vindt u de meest recente podcast.