Home
Facebook
Medewerkers login
weer

Christian van Kammen is onze weerman

Voor een uitgebreide weersverwachting www.weerstation-eelde.nl

 WE ZOEKEN jou om ons presentatieteam te versterken!images-nieuws-het-meisje-kijkt-door-vergrootglas-200x134

Ben je op zoek naar leuk en uitdagend vrijwilligerswerk? Wij zoeken presentatrices voor het actualiteitenprogramma. Je hebt een brede belangstelling, je bent nieuwsgierig en je kunt over vrijwel alle onderwerpen meepraten. Daarnaast weet je goed wat er speelt in de regio.
Als presentatrice ben je voor de luisteraars het centrale figuur in dit radioprogramma. Je kondigt de
onderwerpen aan, introduceert studiogasten en/of telefonische gasten bij de luisteraars, leest nieuwsberichten voor en neemt interviews af. Na begeleiding door een ervaren presentator gaat de nieuwe presentatrice aan de slag op een vaste dag in de week bij voorkeur de woensdag van 18.30 uur tot 19.00 uur Daarbij werkt de presentatrice intensief samen met het presentatieteam voor het programma Noordoost Drenthe informatief. Deze taak omvat het zelfstandig of in teamverband presenteren van een actualiteitenprogramma. Samen met eventuele andere presentatoren binnen het programma en met de technicus van dienst.
Herken jij je in dit profiel en weet jij je uitstekend uit te drukken in de Nederlandse taal?

Heb je interesse? Meld je dan nu aan via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. "